Essilor

ESSILOR is wereldmarktleider op het gebied van brillenglazen. De groep is actief in meer dan 100 landen en beschikt over 33 produktie centra.Sinds haar oprichting kenmerkt het bedrijf zich door de wil om steeds te innoveren.

Waarom heb je met Essilor voor een opleiding klantgerichtheid van Train-Time gekozen?

Bij het eerste contact met Train-Time voelde ik al onmiddellijk de positieve vibe die Patrick (de trainer-consultant van Train-Time) meebracht. Hij is het type trainer die het best bij onze customer service medewerkers past.

De observatie dagen die plaats vonden voor en na de workshops “excelleren in klantgerichtheid” zorgden ervoor dat de training volledig afgestemd kon worden aan het niveau van onze medewerkers en het type contacten waarmee ze geconfronteerd worden.

Maar de gepersonaliseerde begeleiding die Train-Time ons kon bieden om van het Essilor Customer Service departement een Customer Sales departement te maken heeft voor mij de keuze bepaald.

Welke impact heeft de opleiding klantgerichtheid van Train-Time gehad op je medewerkers / organisatie?

In 2016 zijn we bij Essilor gestart met de transformatie van onze Customer Service, die tot dan hoofdzakelijk order gerelateerde vragen behandelde, naar een Customer Sales team dat de klantenrelatie proactief gaat verbeteren.

Na de workshop “excelleren in klantgerichtheid” heeft Train-Time voor ons een gepersonaliseerd trainingsplan opgebouwd gebaseerd op onze eigen marketingacties.

Deze trainingen, bestaande uit een specifieke sales training en field coaching, hebben de customer sales medewerkers de mogelijkheid gegeven onze marketingactie op een proactieve, commerciële manier en met de juist argumentaties aan de klant voor te stellen.

Dank zij deze training zien we onszelf en onze klanten groeien.

Train-Time samengevat in enkele woorden

Train-Time is een dynamische bedrijf dat bestaat uit een team van positieve, aanstekelijke en motiverende medewerkers.

Naast hun klantgerichtheids-trainingen bieden ze trainingen op maat die ze volledig afstemmen op onze eigen organisatie en onze klanten.

Laat uw medewerkers uitblinken

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x