Entiris

Entiris is een maatwerkbedrijf met 1700 werknemers dat zich profileert als sociaal en economisch bedrijf in de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen met vestigingen in Aarschot, Diest, Heist-op-den-Berg, Herent, Kampenhout, Kessel-Lo en Mechelen. De sectoren waarin Entiris actief is variëren van verpakking, cleanroom & stofarme ruimte, industrie, handwerk, groenzorg en houtbewerking tot home-decoratie, voeding, pharma en ook locatiewerk ter plaatse bij de klant.Entiris wil mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt kansen geven om zich professioneel te ontplooien. Daarom biedt het bedrijf duurzaam en lonend werk op maat ondersteund door een kwaliteitsvolle begeleiding. Zij streven naar een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap binnen een bedrijfseconomisch efficiënte organisatie.

Waarom heb je met je bedrijf voor een opleiding klantgerichtheid van Train-Time gekozen ?

Via Co-Relate kwamen we op de hoogte van Train-Time en haar opleidingen rond klantgerichtheid.  Co-Relate en Train-Time maken deel uit van de BB4-group. Deze organisatie start vanuit de strategie, tactische en operationele begeleiding van de organisatie. Train-Time tracht dit principe ook toe te passen bij het maken van de opleiding. Hierdoor krijg je een opleiding op maat.

Met deze keuze zijn we zeer tevreden, mede daar er tijdens het traject voor en na de opleiding tijd werd genomen om te checken of we op dezelfde golflengte zaten. Bovendien was er mogelijkheid tot inspraak over de inhoud van de opleiding en de manier van aanpak.

Welke impact heeft de opleiding klantgerichtheid van Train-Time gehad op je medewerkers / organisatie?

De opleiding werd door alle deelnemers als zeer positief onthaald. Ze hebben de opleiding als interactief ervaren en kwamen met een goed gevoel buiten. Op deze manier hopen wij dat de leerstof enige tijd fris in het geheugen blijft hangen. Tevens dacht Bran / Train-Time mee na over de integratie van de leerstof op de werkvloer en het vervolgtraject.

Train-Time samengevat in enkele woorden

Open, eerlijk en meedenkend!

Laat uw medewerkers uitblinken

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x